Aktuality - Další článkyAktuality - Vzdělávání

Experimentální vzdělávání. Jak na to? (videozáznam)

Můžete se podívat videozáznam workshopu Bobby Jacksona na konference Křesťan za katedrou v Třinci 1.4.2017

videozáznam workshopu (60 minut)

učební materiály – na vyžádání zájemcům rádi zašleme na email (kontakt: Ladislav Hanuš, lhanus@kam.cz)

Je jednoduché ztratit se ve světě „experimentálního vzdělávání“. Mnoho učitelů si pokládá otázky jako: Kde bych měl začít? Jaké mám k dispozici zdroje? Jak propojím hry s reálným životem? Tento seminář krok za krokem vysvětlí, jak použít experimentální vzdělávací metody ve třídě s využitím otázek a odpovědí.

Bobby Jackson je od roku 2011 nadšeným služebníkem v Christ Community Church. Boby zde řídí programy zaměřené na studenty, včetně rozsáhlého terénního programu, v němž je zapojeno 14 veřejných škol, 6 okresů a jedna univerzita. Věří, že služba lidem mimo církev, jako na veřejných školách, by měla být podstatnou součástí života místní církve. V oblasti Chicaga se každý rok terénního programu zúčastní tisíce studentů. Bobby je také autorem a realizátorem projektu proti bolesti, ztrátě a závislosti, zaměřeného na středoškolské studenty.

Bobby si všiml, že mnoho studentů, kterým se věnoval, vyrůstalo v adoptivní nebo pěstounské péči. To ho oslovilo natolik, že v dubnu 2016 se svou ženou Elizabeth adoptovali první dvě děti. Bobby zanedlouho zakončí studium v oblasti sociálních služeb. Tento mladý pastor se sám považuje za muže, který není ničím zvláštní. Doufá jen, že bude moci sdílet své zkušenosti, abychom mohli společně přinést naději mladým lidem, kteří po ní hladovějí.