Aktuality - Další článkyAktuality - Vzdělávání

Výběrové řízení pro rok 2017/18 – Nesení „Dobré zprávy“ českému národu

Výběrové řízení pro rok 2017/18 – Nesení „Dobré zprávy“ českému národu

F-nadace společně se Strategickým nadačním fondem vyhlásila výběrové řízení pro rok 2017/18 na poskytnutí nadačních příspěvků na podporu vzdělávacích a evangelizačních programů, jejichž cílem nebo součástí je umožnit lidem poznání a rozvoj křesťanských duchovních hodnot. Výběrová řízení probíhají v následujících oblastech: Evangelizační materiály, Vzdělávání křesťanských učitelů a lektorů, Práce křesťanských lektorů na školách, Zveme Česko na večeři 2017, Identifikace a výchova vedoucích.

Výzva Evangelizační materiály je směrována na nákup a výrobu evangelizačních materiálů a  propagaci evangelizačních akcí tiskovými materiály, na internetu a sociálních sítích. Další grant je určen křesťanským učitelům a lektorům pro vzdělávání v oblasti primární prevence, etické výchovy, mentoringu (průběžný grant). Jiná oblast dotačního řízení je věnována práci křesťanských lektorů na školách, kde jsou podporovány preventivní a etické programy, série programů Duchovní dědictví a O Bibli, které jsou spojeny s následnou činností ve spolupráci s místní církví. Název Zveme Česko na večeři 2017 nese výzva na propagaci pořádání kurzů Alfa. Poslední grant, do kterého se můžete zapojit je Identifikace a výchova vedoucích, jehož cílem je vytvořit a podporovat model výchovy vedoucích mládeží a zakladatelů na lokální úrovni s principy učednictví, komunity, dlouhodobosti a multiplikace.

Příjem žádostí probíhá nově On-line přes web:  www.f-nadace-granty.cz. Nyní je v novém systému spuštěn příjem žádostí pro Evangelizační materiály, práci lektorů a vzdělávání. Více informací najdete na http://www.f-nadace.cz/granty-2017-18, kde jsou připraveny i videonávody pro elektronické zadávání žádostí.