Aktuality - Další články

LETNÍ ŠKOLA ETICKÉ VÝCHOVY

Etická výchova, o.p.s. zve na Letní školu etické výchovy 2017 ve dnech 13. – 18.8. do Konferenčního centra Immanuel na Vysočině. Lektory budou PhDr. Pavel Motyčka, Ph.D., autora kurikula etické výchovy, a Mgr. Hana Kachtíková, ředitelka ZŠ a MŠ Raškovice, zkušená lektorka etické výchovy, předsedkyně Správní rady Etická výchova, o.p.s. V loňkém roce  bylo velmi cenné sdílení a předávání zkušeností přítomných pedagogů navzájem. Na tuto část 48 hodinového akreditovaného kurzu se účastníci mohou těšit i letos za přítomnosti tří autorek metodik, učebnic a pracovních listů etické výchovy, které získaly doložku MŠMT. Program Letní školy bude zaměřen na aplikaci etické výchovy v pedagogické praxi.

Kurz je určen pedagogům, studentům pedagogiky, metodikům prevence, kteří mají zájem o výuku etické výchovy. Účastníci obdrží osvědčení o absolvování akreditovaného kurzu. Přihláška zde

Cena za celý pobyt je 7000 Kč v krásném prostředí poklidné přírody s ubytováním v nových, moderních roubenkách. Členové SKU mohou využít finanční podpory přes F-nadaci http://www.f-nadace.cz/granty-2015-16.

Zájemci se mohou přihlašovat na hmartinakova@etickavychova.cz, informace na tel.č. 737 637 033.